Angelica Engvall | Tävlat i helgen!

Angelica Engvall

1

Tävlat i helgen!

Helgen har varit en “tävlingshelg”, bägge dagarna har vi varit i Smedjebacken – ena dagen hoppning och andra dressyr.

Lördagen var det 80cm + 90cm hoppning som stod på schemat för Wachen och Magda. Det var stor skillnad från sist (Falun RK i början av Mars) hon var 100% fokuserad på sin uppgift och inte alls “tittig” på det sätt hon varit tidigare. Nog för att hon överhoppade sig runt på 80 banan, så stannade hon inte på ett enda hinder utan var verkligen framför skänkeln, Bra Magda! 90 rundan fick dem lite tokiga avstånd på två hinder, så då blev det två stopp, helt OK! bara dem inte lägger i bromsen 10meter innan ett hinder bara för att… det kan bli läskigt!

Så vi åkte hem därifrån med riktigt bra rundor & glada hästskötare =) Tack Kristin för hjälpen när jag håller på att dö av nervös sammanbrott på läktaren…

Söndagen var det Min och Wachen tur att försöka prestera bättre än 52 % som vi fick i Falun för två helger sedan, efter ett katastrofalt program med bara bus och bockserier =). Vi fick ett mer harmoniskt program denna gång! inget bus och hopp och vips 28 poäng mer än sist. Slutade på 61,5% – Bra!

Men en trött & väldigt nöjd  Watch fick vi med oss hem =)

trött wachen

Leave a reply

Fields marked with * are required